Over aannemersbedrijf H.J. Kuiper Bouw & Ontwikkeling Blijham

Aannemersbedrijf H.J. Kuiper Bouw & Ontwikkeling in Blijham (Groningen) verzorgt bouwprojecten van A tot Z. Als projectontwikkelaar en bouwbedrijf ontwikkelen en bouwen wij alles wat u wenst. Wilt u een pand of huis bouwen of verbouwen, een aanbouw, uitbouw of renovatie? Bij ons vindt u alles onder één dak, van ontwerp tot oplevering.

Realistische offerte met één totaalprijs

U krijgt van ons één totaalprijs voor ontwerp, aanvragen, bouw, installatie en glas- en schilderwerk. Onze offertes zijn duidelijk, helder en realistisch: u weet vooraf precies wat u krijgt voor welke prijs. Dankzij onze pragmatische aanpak zonder open einden betaalt u een eerlijke prijs voor uw bouwproject.

H.J. Kuiper Bouw & Ontwikkeling, sinds 2000

Aannemer Harry Kuiper richtte in 2000 dit bedrijf in bouw, ontwerp en projectontwikkeling op. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een middelgrote bouwonderneming. Dankzij de oplevering van succesvolle bouwprojecten in de regio Groningen-Assen-Emmen en daarbuiten hebben wij in een grote regio een uitstekende naam opgebouwd.

Vakkundige bouwers

Ons vakmanschap ligt in de handen van onze prima geschoolde en ervaren medewerkers, stuk voor stuk bouwvakkers met bezieling voor bouwwerk. Onze grotendeels vaste medewerkers werken hier gemiddeld al lang en hebben hart voor hun werk en onze klanten.

Ik wil meer informatie

 

Wilt u meer informatie?

0597-561798

Onze nieuwste bouwprojecten