Bouwtekening en detailtekening, van ontwerp tot realisatie

Van een schetstekening voor de omgevingsvergunning tot detailtekeningen voor de uitvoering van de bouw, H.J. Kuiper Bouw & Ontwikkeling maakt ze voor u. Wij begeleiden u van uw eerste idee voor de bouw tot de oplevering, inclusief alle benodigde bouwtekeningen, ontwerpen, engineering en vergunningaanvragen.

3D visualisatie met Total Station voor nieuwbouw

Voor zeer nauwkeurige informatie en ontwerpen van nieuwbouwprojecten gebruiken wij 3D visualisaties. Deze maken wij met ons Robotic Trimble Total Station. Hiermee zetten wij nieuwbouwprojecten tot op de millimeter nauwkeurig uit.

3D visualisatie bestaande bebouwing

Ook bestaande bebouwing brengen wij met ons Robotic Trimble Total Station zeer nauwkeurig in kaart. Zo laten wij aanbouwen, uitbouwen of interne verbouwingen zeer exact aansluiten op de bestaande bebouwing.

Van schetsontwerp tot bestektekeningen

Wij verzorgen voor u alle benodigde tekeningen en ontwerpen. Dat begint met een schetstekening voor de prijsopgave. Bent u akkoord, dan maken wij een bouwtekening voor het aanvragen van de omgevingsvergunning. Is de vergunning rond, dan zorgen wij ervoor dat er een bouwontwerp ligt waarmee wij als hoofdaannemer uit de voeten kunnen. Dit ontwerp sturen wij ook naar alle betrokken onderaannemers, een stevige basis voor de werkzaamheden van alle betrokken partijen.

Ik wil meer informatie

Wilt u meer informatie?

0597-561798

Onze nieuwste bouwprojecten