Nieuwbouw Huisartsenpraktijk Blijham

Nieuwbouw Huisartsenpraktijk Blijham

Terug naar Projecten | Gepubliceerd op:

Voor Huisartsenpraktijk Blijham (Oost-Groningen) verzorgden wij de projectontwikkeling en nieuwbouw van de dokterspraktijk. Het gloednieuwe pand kreeg een moderne uitstraling en een strakke, functionele inrichting.

Turnkey nieuwbouw dokterspraktijk

De huisartsen van praktijk Blijham wilden voor de nieuwbouw volledig ontzorgd worden. Dit resulteerde in een turnkey nieuwbouw project, complete projectontwikkeling van A tot Z. Wij namen ook het totale projectmanagement voor onze rekening.

Ontwerp artsenpraktijk

De opdrachtgever schetste de wensen en vereisten waaraan de nieuwbouw moest voldoen, zoals het aantal, de grootte en functies van kamers en ruimtes. Op basis van deze instructies kwamen wij tot een ontwerp, inclusief bouwtekening voor de omgevingsvergunning en een 3D-schetsontwerp waarmee de opdrachtgever vooraf een duidelijk beeld kreeg van het te bouwen pand.

Bouw en inrichting huisartsenpraktijk

Bij de uitvoering van de bouw was de juiste inrichting van de praktijkruimte van groot belang. Voorop stond functionaliteit van spreekkamers en praktijkruimtes voor huisartsen, praktijkondersteuners en apotheek, wachtkamers en ontvangstbalie. Deze functionaliteit is gecombineerd met een moderne, strakke en warme inrichting en uitstraling.

Bekijk de website van Huisartsenpraktijk Blijham. 


Bekijk ook

Vakantiewoning

Vakantiewoning

Gepubliceerd op: 13-04-2021 11:31
Zins kort is ons project " Modelwoning" voor een recreatiepark te Wedde in de afwerkende fase. Wij hebben deze modelwoning, vanaf ontwerp tot interieurinrichting compleet in eigen beheer gereed gemaakt.