Renovatie herenhuis en bouw boothuis Meerweg Haren (Groningen)

Renovatie herenhuis en bouw boothuis Meerweg Haren (Groningen)

Terug naar Projecten | Gepubliceerd op:

Aan de boorden van het Paterswoldsemeer in Haren (Groningen) verzorgden wij de renovatie van een monumentaal herenhuis. Ook bouwden wij bij dit herenhuis een gloednieuw boothuis met ruimte voor twee sloepen. Uitstraling was voor deze klant van groot belang, het is dan ook een geweldig mooi project geworden.

Renovatie monumentaal herenhuis

Dit monumentale herenhuis is een beeldbepalend pand op deze A-locatie aan het Paterswoldsemeer. Vanwege het monumentale karakter moest deze villa haar authentieke gezicht behouden.

Total Station 3D inmeten

Binnen deze bestaande buitenmuren bouwden wij een vrijwel geheel nieuwe woning. Hierbij maakten wij gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van 3D inmeten. Meetresultaten van ons Total Station vormden de basis voor een ontwerp en bouwtekeningen die naadloos aansloten op de bestaande buitenmuren.

Bouw boothuis

Bij het monumentale herenhuis bouwden wij voor deze klant een gloednieuw boothuis met ruimte voor twee sloepen. Dit boothuis hebben wij ontworpen met oog voor de omgeving en uitstraling van de bijbehorende villa. 


Bekijk ook

Vakantiewoning

Vakantiewoning

Gepubliceerd op: 13-04-2021 11:31
Zins kort is ons project " Modelwoning" voor een recreatiepark te Wedde in de afwerkende fase. Wij hebben deze modelwoning, vanaf ontwerp tot interieurinrichting compleet in eigen beheer gereed gemaakt.