Verbouw Best Western City Hotel De Jonge in Assen

Verbouw Best Western City Hotel De Jonge in Assen

Terug naar Projecten | Gepubliceerd op:

De verbouw van Best Western City Hotel De Jonge in Assen betrof een grondige ingreep in het horecagedeelte van het hotel. Bar en restaurant kregen een facelift en op de begane grond van het hotel werd een discotheek ingericht. Bijzonder aan dit bouwproject was dat het hotel en restaurant tijdens de verbouwing volledig operationeel bleven. 

Verbouw hotel binnen bestaande bebouwing

De grondige verbouw betrof gedeeltelijke nieuwbouw binnen bestaande bebouwing. Daarvoor hebben wij de bestaande bebouwing volledig ingemeten met onze Total Station. Aan de hand van dit 3D inmeten maakten wij bouwtekeningen die exact aansloten op de bestaande bebouwing,

Renoveren bestaande bebouwing hotel restaurant

Tijdens dit bouwproject renoveerden wij ook deels de bestaande bebouwing van hotel en restaurant. Wij hebben het hotel uitgebreid met 24 zeer moderne kamers met op de begane grond een discotheek met een ronddraaiende bar. Uiteraard is er bij de bouw veel aandacht besteed aan geluidsisolatie, zodat de hotelgasten de geluiden van de horeca niet kunnen horen.

Verbouwen met minimale overlast voor gasten

Tijden de verbouwing bleven het hotel en het restaurant gewoon geopend. In nauwe samenspraak met de opdrachtgever maakten wij een plan voor de bouwwerkzaamheden met minimale overlast voor de gasten.

Bekijk de website van Best Western City Hotel De Jonge.

Bekijk ook

Vakantiewoning

Vakantiewoning

Gepubliceerd op: 13-04-2021 11:31
Zins kort is ons project " Modelwoning" voor een recreatiepark te Wedde in de afwerkende fase. Wij hebben deze modelwoning, vanaf ontwerp tot interieurinrichting compleet in eigen beheer gereed gemaakt.